DESIGN OG KREA I DANKBAR

Når man kommer i Dankbar, har man mulighed for at deltage i kreative aktiviteter, samt blive undervist i faget design. Alle kan være med. Både dem, der aldrig før har lavet noget kreativt og dem, der har masser erfaring med det. I krea laver vi alt fra kunstprojekter, som munder ud i fernisering, til smykker og dekoration af forskellige genstande såsom porcelæn, æsker, notesbøger m.m. Vi laver perleplader, drømmefangere og en masse andet spændende. Fælles for aktiviteterne er, at de giver rum og mulighed for fordybelse og tilegnelse af nye kreative kompetencer. De fleste kreative aktiviteter foregår omkring et stort bord centralt placeret i Dankbar. Her mødes både unge og voksne og arbejder med det projekt, vi har gang i. Det er også muligt, at arbejde med det kreative omkring ens eget bord. Vi har oftest et projekt i gang, som strækker sig over en længere periode, for på den måde rigtigt at kunne fordybe sig og udvikle sit udtryk, samt lære materialer og metoder ordentligt at kende. Nye ideer til kreative projekter er altid velkomne.

I Dankbar er det også muligt at have designundervisning på skemaet. Her tilrettelægger vi et forløb særligt til den enkelte. Det kan være alt fra at sy en bamse, til at designe og sy tøj, smykkedesignforløb, tegne/male-projekt eller andet, der fanger den enkeltes interesse.

Mange af de ideer og kreative projekter vi laver og får i Dankbar, overfører vi til workshops. Disse workshops finder sted i Dankbar om eftermiddagen/aftenen uden for Dankbars normale åbningstid, og er for alle, der har lyst. Nogle workshops er for børn, nogle for familier og nogle kun for voksne. Der er altid én til flere unge fra Dankbar, der er med og hjælper til ved de forskellige workshops. Man kan følge med i de kreative udfoldelser og workshopkalenderen på Instagram under Dankb.art og på facebooksiden Dankb.art