DANKBARS STU PÅ SJÆLLAND

Søger du efter et botilbud med STU på Sjælland?
En STU er en 3-årig særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse. Vi sammensætter et forløb der passer præcis til den unge. Et skema kunne eksempelvis sammensættes af; svømning, madlavning, design og krea eller noget helt andet, som netop har den unges interesse. På den måde bliver forløbet meningsfuldt og engagerende for den enkelte elev.

Vi udbyder også almindelige skolefag; dansk, matematik, engelsk med mere, når eleven er klar til det. Vi har mulighed for at føre den unge fra underskoleniveau, og helt op til slutningen af gymnasiet, hvis han eller hun har interesse for det. For mange af vores STU-elever er udfordringen at komme igennem folkeskolens afgangseksamen. Denne proces er vi specialiserede i at strække over mange år, så forløbet opleves som overkommeligt og meningsfyldt.

Som elev hos Dankbar får man altid en fast kontaktperson, der guider den unge igennem forløbet, og som man altid kan spørge ved tvivl.

DANKBARS FIRE STU LINJER:

Vi skræddersyr en STU præcis til den unge, ud fra dennes interesser. Vi samarbejder med mange institutioner, og kan tilbyde fag i det meste.

I Dankbar har vi følgende overordnede STU-linjer:

  • Detail og café
  • Iværksætteri og eventmaking
  • Idræt og fritid
  • Kunst, design og musik

Hvis STU-eleven vælger en af linjerne, bliver han eller hun en del af skolens hverdag, og får sammensat et skema omkring sin særlige interesse. Skemaerne er individuelt tilrettelagt, og vi kan altid lave om i det efter behov.

Kontakt os for at høre mere

Du er velkommen til at kontakte os ved at ringe til 6169 0139 eller sende en mail til randi@dankbar.dk.